Gorenjska ima spet prvoligaša

Foto: Triglav Kranj/Facebook
Foto: Triglav Kranj/Facebook
Kranjski Triglav bo v nasledji sezoni nastopal med slovensko elito.
Oglej si celoten članek

Nogometaši kranjskega Triglava so v 25. kolu 2. SNL na domačem igrišču zanesljivo premagali Brežice Terme Čatež (4:0) in si dva kroga pred koncem že zagotovili vrnitev v prvoligaško druščino. Kranjska zasedba je bila nazadnje članica elitnega ligaškega domačega tekmovanja v sezoni 2013/14.

Kranjska ekipa si je dva kroga pred koncem tudi matematično zagotovila uvrstitev v prvo slovensko ligo. Po sobotnem remiju Doba in Ankarana (2:2) je potrebovala zmago proti Brežičanom in jo tudi dosegla. Za zmago so zadeli Enis Đurkovič, Kristjan Arh-Česen, Matej Poplatnik in Matic Ahačič.

V soboto sta bili na sporedu še dve tekmi, ptujska Drava je v Kranju premagala Zarico (2:3), Farmtech Veržej in Krka pa sta se razšla z neodločenim izidom (2:2).

2. SNL, 23. kolo:

Triglav Kranj - Brežice Terme Čatež 4:0 (1:0)
Zarica Kranj - Drava Ptuj 2:3 (2:0)
Farmtech Veržej - Krka 2:2 (1:0)
Roltek dob - Ankaran Hrvatini 2:2 (0:0)
Brda prosta.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.