Gorica in Johnson prekinila pogodbo

Foto: Twitter/ND Gorica
Foto: Twitter/ND Gorica
Slovenski nogometni prvoligaš Gorica je ostala brez zveznega igralca Marshalla Mfona Johnsona.
Oglej si celoten članek

Johnson je v Novi Gorici nastopal od januarja 2014 ter v tem času odigral 50 prvenstvenih srečanj in dosegel tri zadetke.

''V tem trenutku se klub zahvaljuje nigerijskemu nogometašu za njegov doprinos tako na igrišču kot izven njega ter mu v prihodnje želi vse dobro,'' je zapisal slovenski prvoligaš.

Gorico sicer že v nedeljo čaka uvodna tekma nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, na domačem igrišču bo ob 18.15 gostila novinca v ligi Aluminij iz Kidričevega.

Novogoričani so v novi sezoni že igrali v 1. krogu kvalifikacij za evropsko ligo, kjer pa so morali priznati premoč Maccabiju iz Tel Aviva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.