Gorjanc uspešno prestal operacijo srca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski košarkar Urban Gorjanc je uspešno prestal operacijo srca, ki so mu jo omogočile številne organizacije.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Urban Gorjanc je v Seulu, kamor se je odpravil s pomočjo Gorana Dragića, KZS in drugih organizacij, prestal operacijo srca, poročajo Slovenske novice.

''Dovolite, da vam v imenu njegovih najbližjih javim veselo novico: Urban Gorjanc je nadvse uspešno prestal operacijo srca v Seulu, v Južni Koreji. Trenutno okreva in se še ne more sam javljati. Hvala vsem za podporo, za lepe besede, za prijazne misli in želje,'' je sporočila Urbanova dobra prijateljica Alenka Gotar.

Košarkarja je operiral Dr. Song, ki ima za seboj že 15 tisoč operacij na srcu, asistirala pa sta dr. Metka Zorc in primarji dr. Miladin Djordjević.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.