Gospa van der Vaart "kriva" za uspehe

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rafael van der Vaart Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 sylvie_van_der_vaart_24sata_main225 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Največja okrepitev Tottenhama Rafael van der Vaart je v Londonu bojda pristal tudi ali pa predvsem zaradi svoje privlačne soproge, igralke Sylvie, ki si je tja močno želela.
Oglej si celoten članek

"Ona obožuje Anglijo in London. Leta in leta sva se pogovarjala, kako čudovito bi bilo igrati v tej prekrasni deželi," je delodajalcem na dušo popihal Rafael van der Vaart: "Že od malega sem sanjal o igranju v Premier League, tako kot moja žena Sylvie." Nizozemski reprezentant, ki je v Tottenham prispel iz Reala, je v 12 nastopih zabil sedem golov. Spursom gre odlično tudi v Ligi prvakov, kjer so vodilni v skupini A, celo pred evropskim prvakom Interjem. Angleški viri poročajo, da je svojega soproga ravno Sylvie pregovorila, da sprejme londonsko ponudbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.