Götze z neslano šalo razjezil Bayern

Foto: EPA
Foto: EPA
Enaindvajsetletni Mario Götze, ki ga je Bayern pripeljal za 37 milijonov evrov odškodnine iz Borussie Dortmund, je poskrbel za jezo svojih novih delodajalcev.
Oglej si celoten članek

Novi zvezdnik evropskega nogometnega prvaka iz bavarskega Münchna Mario Götze je z neslano šalo spravil v jezo glavnega pokrovitelja ter vodilne može svojih novih delodajalcev iz Bayerna. Na uradni predstavitvi se je namreč pojavil v majici z napisom konkurenčnega proizvajalca športne opreme in ne z napisom pokrovitelja in solastnika kluba.

Pred mediji se je pojavil v majici z napisom ameriškega proizvajalca športne opreme Nike, kar ne bi bilo prav nič neobičajnega, če ne bi bil med glavnimi pokrovitelji bavarskega kluba Adidas, ki je tudi med lastniki delnic nogometnega kluba, predsednik uprave te nemške družbe Herbert Hainer pa je član upravnega odbora Bayerna.

Adidas presenečen

"Neprijetno so nas presenetile fotografije z uradnega dogodka Bayerna. Gre za kršitev pogodbe, o tej zadevi pa smo se že pogovorili z vodilnimi predstavniki kluba," so bili zgroženi v Adidasu. Bayern se je že opravičil za neljubi pripetljaj: "V veliki časovni stiski smo očitno spregledali to majico, zaradi česar nam je zelo žal. Adidasu želimo zagotoviti, da se kaj takšnega ne bo več ponovilo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.