Govor 10-letnika, ki bi motiviral še mrtveca

Tako se motivira soigralce.
Oglej si celoten članek

V klubu Newell's Old Boys očitno vzgajajo posebne mladeniče. Člani tega argentinskega kluba iz Rosaria so bili med drugimi argentinski zvezdniki in reprezentantje Gabriel Batistuta, Américo Gallego, Jorge Valdano, Gabriel Heinze, Roberto Sensini, Mauricio Pochettino in Maxi Rodríguez, svojo nogometno pot pa je pri šestkratnih državnih prvakih začel tudi Lionel Messi.

A tudi za prihodnost se privržencem kluba ni treba bati. Splet je tokrat navdušil kapetan ekipe do deset let Maximiliano Pariente, ki je pred odločilno tekmo sezone še dodatno podžgal svoje soigralce.

"Danes imamo tekmo s katero lahko potrdimo vse, kar smo delali skozi sezono. Spomnite se dneva, ko smo se prvič videli 20. januarja. Spomnite se tistega dne, vseh treningov in vaj, vseh trenutkov, ko ste bili izčrpani! Fantje, današnji dan je krona vsega. Danes si bomo podarili uspeh! Danes bomo postali prvaki! Danes bomo dali vse na igrišču, po tekmi pa želim, da se objamemo in to ne glede na rezultat. Lahko si bomo dejali, da smo naredili vse za ta dres! Zato, ker je ta največji v vsem Rosariu! Gremo!" je motivacijski govor oddelal Pariente.

Uspelo je. Tekma se je končala z 0:0, kar je mlademu moštvu iz Rosaria tudi prineslo želeno lovoriko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.