Gračnar ostaja pri Salzburgu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Vodstvo avstrijskega hokejskega kluba Red Bull iz Salzburga je podaljšalo pogodbe z nekaterimi obetavnimi mladimi igralci. Med njimi je tudi 19-letni Jeseničan Luka Gračnar.
Oglej si celoten članek

Luka Gračnar, vratar najbogatejšega avstrijskega hokejskega moštva Red Bull Salzburg je s klubom podpisal novo triletno pogodbo, so zapisali na uradni spletni strani salzburškega kolektiva, ki se v letošnjem rednem delu lige EBEL ni pretirano izkazal, zato pa je v četrtfinalu izločil zagrebški Medveščak.

Rdeči biki so sicer pogodbo podaljšali še z Alexandrom Pallestrangom in Markusom Pöckom, ki sta zvestobo obljubila še za dodatni dve leti ter z Andreasom Kristlerjem, ki bo na Solnograškem ostal še eno sezono..

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.