Grajš, Toplak in Štrucl na SP

Foto: SZTB
Foto: SZTB
Slovenijo bodo na svetovnem prvenstvu v tajskem boksu, ki ga bo od 20. do 28. septembra gostil uzbekistanski Taškent, zastopali Franci Grajš, Tadej Toplak in debitant Rok Štrucl.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca bo v oddaljeni Taškent v Uzbekistan na svetovno prvenstvo v tajskem boksu (organizacija IFMA) odpotovala pod vodstvom selektorja Matjaža Bučarja, v slovenski odpravi sta tudi mednarodni predstavnik Iztok Vorkapić in sodnica Monika Jakše.

Slovenska ekipa bo zaradi omejenih finančnih sredstev tudi tokrat maloštevilna, a zato s toliko večjo srčnostjo in željo po uspehu. Slovenske barve bodo zastopali večkratni nosilec kolajn z velikih tekmovanj Franci Grajš (kategorija do 91 kilogramov) in nedavni zmagovalec močnega resničnostnega šova Enfusion v Makedoniji, Tadej Toplak (kategorija do 86 kilogramov), ki bo poskušal priti do svoje druge zaporedne kolajne, in debitant na velikih tekmovanjih Rok Štrucl (težka kategorija). Priprave slovenske ekipe so potekale po načrtu, trojica tekmovalcev pa je v odlični kondicijski pripravljenosti in formi, tako da se znova lahko nadejamo uspehov slovenskega tajskega boksa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.