Grozljiv posnetek iz Vuelte

Foto: twitter
Foto: twitter
Pomanjkanje pozornosti je zakrivilo padec.
Oglej si celoten članek

Avstralski kolesar Jay Vine (Alpecin-Fenix) jo je na sobotni etapi skupil ob bizarnem padcu. Vine je bil član velike ubežne skupine, ko se je dobrih 30 kilometrov pred koncem etape odločil kreniti po okrepčilo v spremljevalno vozilo. A vse skupaj se je hitro zapletlo.

Ob lovljenju bidona s pijačo se je namreč preveč približal vozilu, ki je ravnokar zapeljalo v manjši ovinek. Prišlo je do kontakta med kolesom in avtomobilom, Vine je izgubil ravnotežje in padel. Vse se je dogajalo na rahlem spustu, zato je bila hitrost ob padcu precej visoka. Nesrečni Avstralec je poškodovan obsedel na cestišču, na pomoč mu je hitro priskočila zdravnška služba.

Vine je med ubežniki sicer sodil med večje kandidate za etapno zmago.

Avstralec je po padcu znova sedel na kolo in se znova uspel pridružiti ubežni skupini. Na koncu etape je celo osvojil tretje mesto, za zmagovalcem Romainom Bardetom je zaostal 43 sekund.

Vuelta Rogla v boju za rdečo majico pridobil nekaj sekund

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:46 28. Avgust 2021.

    Ne pij, ko voziš. A je tako težko ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.