Grd padec Pedrose na Japonskem

Na treningu razreda motoGP pred VN Japonske se je poškodoval Dani Pedrosa. Dirkač Honde se vrača v Španijo, kjer mu bodo operirali ključnico.
Oglej si celoten članek

Branilec naslova motociklističnega svetovnega prvaka Španec Jorge Lorenzo je bil najhitrejši na petkovih treningih pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Japonske v Motegiju, ki so jo zaznamovali številni padci. Najhuje jo je skupil Španec Dani Pedrosa, ki se je poškodoval in je že na poti domov, kjer ga čaka operacija.

Pedrosa, ki ima na dirkališču v Motegiju rekordnih pet zmag, je na popoldanskem treningu grdo padel in si zlomil ključnico, tako da je že na poti domov v Španijo, kjer ga bodo operirali.

''Razočaran sem zaradi tega, kar se je zgodilo. Veselil sem se dirke na Japonskem, Hondinem domačem prizorišču in eni mojih najljubših dirk. Pred vstopom v 11. ovinek sem izgubil zadek, ko pa je guma spet dobila oprijem, me je izstrelilo v zrak,'' je pojasnil Pedrosa.

Štiri tekme pred koncem SP je vodilni v prvenstvu Španec Marc Marquez dosegel četrti čas treninga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:01 15. Oktober 2016.

    pa kaj bi ti želel, celovečerni film ??

  • 07:43 15. Oktober 2016.

    Kaj to je ta posnetek? Nehajte imeti ljudi za norca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.