Grd padec Tratnika, obležal je na cesti: Sprva je kazalo slabo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski kolesar Jan Tratnik jo je skupil na klasiki Gent - Wevelgem.
Oglej si celoten članek

Jan Tratnik (Visma - Lease a bike) je odlično odprl sezono, vrhunec pa je prišel z zmago na enodnevni klasiki Omloop Het Nieuwsblad. Zdaj jo je skupil na preizkušnji Gent - Wavelgem.

Slovenski kolesar sicer sprva ni imel v načrtu nastopa na dirki, a se je na startu pojavil kot rezerva, saj se je pred dvema dnevoma na E3 Saxo Classic poškodoval Norvežan Per Strand Hagenes, ki si je zlomil nos.

Tratnik se je tokrat na tleh znašel po padcu, ki se je zgodil v glavnini na povsem ravnem odseku trase. Medtem ko so preostali kolesarji nadaljevali z preizkušnjo, je Idrijčan obležal na tleh. Utrpel je udarec v glavo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.