Grd padec zmagovalca novoletne turneje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Avstrijski smučarski skakalec Thomas Diethart, zmagovalec novoletne turneje leta 2014, je danes grdo padel na tekmi celinskega pokala v nemškem Brotterodeju.
Oglej si celoten članek

Thomas Diethart je doživel grd padec na tekmi celinskega pokala, o prvih podatkih pa kljub temu, da je za nekaj sekund izgubil zavest, ni huje poškodovan.

Kot so sporočili iz avstrijske reprezentance, je 24-letni skakalec padel pri doskoku in z obrazom naprej trdo pristal v snegu. Za nekaj sekund je izgubil zavest, se pozneje zavedel, vseeno pa so ga na pregled v bolnišnico odpeljali s helikopterjem.

Po prvih podatkih ima avstrijski skakalec številne udarnine po hrbtu, čuti bolečine v predelu ledvic in pljuč. Za zdaj še ostaja na opazovanju v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.