Grda poškodba Mohoriča

Foto: EPA
Foto: EPA
Današnja uvodna etapa kolesarske dirke po Katarju se ni srečno končala za enega od slovenske trojice v italijanski ekipi Lampre-Merida.
Oglej si celoten članek

Matej Mohorič ni dobro začel svoje tekmovalne kariere pri Lampreju, saj je že končal z dirkanjem na dirki po Katarju. V 176 kilometrov dolgi etapi od Durkhana do Al Khor Cornicheja je padel in si zlomil komolec, so sporočili iz njegove ekipe.

Etapo je sicer zaznamoval močan veter, ki je povzročil razdelitev glavnine. V skupini zasledovalcev, v kateri je bil tudi Mohorič, je prišlo do padca, nekdanji svetovni prvak med mladinci in mlajšimi člani je bil povsem v ospredju, zato se tudi ni mogel izogniti poškodbam ob padcu. Slovenec je v družbi Lamprejevega zdravnika v bolnišnici v Dohi, kjer se odločajo o nadaljnjem zdravljenju, so še sporočili iz italijanske ekipe.

Zmage se je danes veselil Britanec Mark Cavandish (Dimension Data), najboljši Slovenec je bil Marko Kump iz Lampreja, ki je bil 17. in je dobil sprint zasledovalne skupine. Luka Pibernik, še en član Lampreja, je bil 107.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.