Green Bay postavil nov finančni rekord

Foto: EPA
Foto: EPA
V ligi ameriškega nogometa NFL so poskrbeli za nov finančni rekord.
Oglej si celoten članek

Kot poroča ameriški športni portal ESPN, je moštvo Green Bay Packers s podajalcem Aaronom Rodgersom sklenilo dogovor o podaljšanju pogodbe, ki je vreden 110 milijonov dolarjev. Ta znesek, pogodba bo veljala pet let, je doslej najvišje plačilo igralcu v zgodovini NFL.

Rodgers in Green Bay sta tako "premagala" Joeja Flacca, ki je pred mesecem dni postal najbolje plačani posameznik v ligi. Član ekipe Baltimore Ravens, aktualnih prvakov, in najkoristnejši igralec zadnjega Super Bowla je takrat s svojimi delodajalci sklenil pogodbo za naslednjih šest let v vrednosti 120,6 milijona dolarjev.

Z novo pogodbo bo Rodgers ostal pri Green Bayu do leta 2019. Letos bo prejel 40 milijonov dolarjev, povprečje izplačil v naslednjih letih pa bo 22 milijonov, s čimer je prehitel Flacca in njegovih "zgolj" 20,1 milijona povprečne letne plače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.