Green Dragons: Menjava Biščana je absurdna!

Foto: Anže Petkovšek Milan Mandarić
Medtem ko še čakamo na uradno informacijo iz pisarne Milana Mandarića, ali Igor Biščan res po šampionski sezoni odhaja iz Olimpije, so čez predsednika kluba udarili Green Dragons.
Oglej si celoten članek

"Dragonsi menimo, da bi morali nadaljevati po začrtani poti in postati resen klub, z jasno vizijo in uspehi, ki bi presegali meje Ljubljane in Slovenije," so zapisali v sporočilu za javnost, ki so ga objavili na svojem facebook profilu.

xxx

"Govorice, da klub menja trenerja, ki nam je po 25 ih letih prinesel dvojno krono, ki so ga navijači vzljubili in ki po našem mnenju dela pošteno, se nam zato zdijo absurdne - a hkrati zelo verjetne, glede na svetovalce in prisklednike sumljivega slovesa, ki so v zadnjem času okoli NK Olimpije." Green Dragons tako že grozijo z bojkotom tekem: "Priča smo prizorom, ki jih javnost pozna iz Zagreba. Tam so sicer serijski državni prvaki, a tribune so sramotno prazne. In kot kaže, nič drugače ne bo tudi pri nas, namesto, da bi obisk rasel, bo kmalu zavladala apatija, ki je odraz nezaupanja v vodstvo kluba." Mandarić naj bi sicer še ta torek podal uradno izjavo o trenerjevi usodi. Vprašanje, ali si zaradi pritiska navijačev lahko premisli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • izy
    13:36 5. Junij 2018.

    Zakaj so stadioni prazni? Družine nočemo huliganstva na stadionih. Dokler ne bo zakona kot v Angliji, boste lahko sami "navijali" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.