Green Dragons predstavili svoje zahteve

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Navijaška skupina Green Dragons je na treningu obiskala nogometaše Olimpije.
Oglej si celoten članek

Kriza ljubljanskega nogometnega kluba je načela potrpljenje zveste navijaške skupine Green Dragons, ki je nogometaše Olimpije obiskala na treningu.

''Vodstvo skupine je danes obiskalo trening NK Olimpije, se pogovorilo z igralci in povedalo, da alibijev več ni,'' so zapisali razočarani navijači in dodali: ''Zahteva se borbo, krvava kolena in spoštljiv odnos do svetega dresa.''

Ljubljančani bodo prvo priložnost za popravni izpit imeli že v sredo, ko se bodo v polfinalu Pokala Slovenije pomerili z Mariborom. ''V sredo nas čaka vrhunec skoraj 'zafurane' sezone,'' še dodajajo Green Dragons.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:45 3. April 2017.

    Pravi Slovenski klub je SK Branik , ne pa ićevski Maribor !

  • 17:00 3. April 2017.

    Zakaj GD ne (od)kupijo Olimpije? Bi lahko v njej počeli kar bi hoteli...

  • 16:39 3. April 2017.

    Res, zakaj pa ne bi raje navijali za pravi slovenski klub NK Maribor?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.