Grega Bole v Adrio Mobil

Foto: Žurnal24 Grega Bole se bo pridružil Adrii Mobil.
Kolesarsko moštvo Adria Mobil iz Novega mesta je hitro poiskalo zamenjavo za Simona Špilaka, ki bo v naslednjih sezonah vrtel pedala za italijansko profesionalno ekipo Lampre. Prihaja Grega Bole.
Oglej si celoten članek

Novomeščanom se je danes pridružil reprezentant Grega Bole, do zdaj kolesar kranjske Save, ki je z novim moštvom podpisal enoletno pogodbo. Bole je v karieri zbral 180 zmag. V nasprotno smer bo odšel še mlajši tekmovalec – Kranjčanom se bo namreč pridružil Blaž Furdi. "Grega si je želel v tujino, a ne za vsako ceno. Mi smo mu ponudili dobre pogoje in hitro smo se dogovorili," je dejal direktor Adrie Mobil Bogdan Fink, ki je napovedal še eno okrepitev, a o imenu za zdaj še noče govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.