Gregor Clegane zagrozil Cristianu Ronaldu

Zvezdnik serije Igra prestolov se je pred Eurom oglasil s sporočilom za portugalskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Portugalske se bo na svoji uvodni tekmi Eura 2016 pomerila z Islandijo. Moštvo Cristiana Ronalda bo v vlogi velikega favorita, severnjaki pa se bojijo predvsem učinka Realovega zvezdnika.

S šaljivim sporočilom je želel Cristiana "prestrašiti" tudi eden najbolj prepoznavnih Islandcev v zadnjih letih, filmski igralec Hafþór Júlíus Björnsson. V Reykjavíku rojeni orjak je zvezdnik serije Igra prestolov in velik navijač nogometne reprezentance, ki ji želi očitno pomagati na vsak način.

"Če si boš drznil zadeti proti mojim, te bom našel, ti prekrižal pot in ti naredil to, kar sem storil Rdečemu Gadu," je v kamero dejal Björnsson in nato planil v smeh. Namigoval je na prizor v katerem njegov lik - Sir Gregor Clegane - v dvoboju usmrti Oberyna Martella, znanega pod vzdevkom Rdeči Gad.

Bomo videli, če bodo grožnje zalegle ...

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.