Gregorinova mesto bližje drugi kolajni?

Foto: EPA
Foto: EPA
Biatlonka in dvakratna olimpijska prvakinja v smučarskem teku Evi Sachenbacher-Stehle naj bi bila nemška športnica, ki je na olimpijskih igrah v Sočiju padla na dopinškem testu.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Evi Sachenbacher-Stehle biatlon soči Nemški olimpijski komite za zdaj novice še ni uradno potrdil.

Triintridesetletna Sachenbacher-Stehlejeva, ki je osvojila pet olimpijskih kolajn v smučarskem teku in je na ponedeljkovi biatlonski tekmi s skupinskim startom na 12,5 km v Sočiju s četrtim mestom za las ostala brez medalje, je padla na dopinškem testu. Na omenjeni tekmi je odlično nastopila tudi Slovenka Teja Gregorin, ki je bila peta tik za Sachenbacher-Stehlejevo.

Nemška športnica je pred štirimi leti v smučarskem teku na OI v Vancouvru 2010 osvojila zlato v ekipnem sprintu, leta 2002 v Salt Lake Cityju pa zlato s štafeto. Med letoma 2002 in 2010 je osvojila še tri srebrne olimpijske kolajne.

Biatlonko danes čaka zaslišanje pred disciplinsko komisijo Mednarodnega olimpijskega komiteja in pregled vzorca B.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.