Grešnica plavala rekord

Foto: Žurnal24 Jessica Hardy, svetovna prvakinja, je nastop v Pekingu odpovedala tik pred zdajc
Američanka Jessica Hardy, ki zaradi pozitivnega dopinškega testa na mednarodnih tekmovanjih ne sme nastopati, je plavala neuradni svetovni rekord na 50 metrov prsno.
Oglej si celoten članek
 

Danes na rekord Slovenci

Slovenska štafeta 4-krat 50 mešano bo danes skušala postaviti svetovni rekord.

Američanka Jessica Hardy je na odprtem plavalnem prvenstvu ZDA v Federal Wayu postavila svetovni rekord na 50 metrov prsno. Na vmesnem času med plavanjem na 100 metrov prsno so ji namerili 29,95 sekunde; pred tem je bila rekorderka Rusinja Julija Efimova, ki je 30,09 plavala v nedeljo na svetovnem prvenstvu v Rimu. Hardyjeva je bila lani izločena iz ameriških kvalifikacij za olimpijske igre in je zaradi pozitivnega dopinškega testa dobila enoletno prepoved nastopanja. Na to odločitev ameriške zveze se je pritožila Mednarodna plavalna zveza, ki je zahtevala dvoletno prepoved, Mednarodno arbitražno razsodišče (CAS) pa bo odločitev sprejelo do konca naslednjega meseca.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.