Grki odpovedali prihod v Ljubljano

Foto: Twitter Jaka Blažič Cedevita Olimpija Gran Canaria
Košarkarji Cedevite Olimpije bi se morali v sredo pomeriti s Promitheasom.
Oglej si celoten članek

Naslednji tekmec Cedevite Olimpije v 5. krogu košarkarskega evropskega pokala Promitheas iz Patrasa je danes zaradi treh pozitivnih izvidov v svojem moštvu odpovedal pot v Slovenijo. Kot so zapisali pri eurohoops.net, Promitheasa ne bo v Ljubljano na sredino tekmo, v skladu z novimi protokoli vodstva tekmovanja bo ekipa tekmo lahko preložila.

V ekipi Promitheasa so imeli med igralci za zdaj tri pozitivne izvide, še več košarkarjev pa kaže simptome covida-19, zato danes celotno ekipo čaka novo testiranje.

Promitheas je skupaj z ljubljansko ekipo nastopal v skupini D in je zabeležil po dve zmagi in dva poraza; Cedevita Olimpija pa ima ob tekmi manj eno zmago in dva poraza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.