Grki premočni za Laščane

Foto: Žurnal24 Laščani so po treh letih ponovno zaigrali v Evropi.
Košarkarji Zlatoroga so si priprli vrata uvrstitvi v pokal Fibe, saj so pred domači gledalci izgubili za osem točk proti grški ekipi Olympia iz Larisse. Izid je bil 72:64 za goste.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Zlatoroga so si že na prvi tekmi močno priprli vrata uvrstitve v pokal Mednarodne košarkarske zveze (FIBA). Tekmo so izgubili v drugi četrtini, v kateri so dosegli vsega štiri točke.

 

KK Zlatorog

Strnad 6 (2:2), Mašič 7 (1:2), Horvat 2 (2:2), Jelesijević 20 (3:5), Mali 11 (3:3), Nuhanović 9 (3:3), Harris 9 (2:4).

Do rezultata 17:14 je bila tekma zanimiva in napeta, nato pa je Zlatorog prišel v "črne minute" in povsem odpovedal. Kar devet minut ni dosegel koša iz igre, tako da so Grki zlahka naredili delni izid 20:1 in odšli na veliki odmor s prednostjo 16 točk. Laščani so v drugem polčasu sicer poskusili obrniti potek dogodkov na parketu, toda zmage Olympie niso resneje ogrozili. Ko so v 36. minuti prišli na le dve točki zaostanka (54:56), je Greer zadel dve trojki v nizu in ekipi s Cipra omogočil lahko zmago z 72:64. Povratna tekma bo naslednji torek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.