Grozen trk kolesarja z avtom

Na dirki po Utahu jo je v šesti etapi pri spustu skupil irski kolesar Matt Brammeier, ki je trčil v servisno vozilo.
Oglej si celoten članek

Matt Brammeier je pri spustu s prelaza Guardsman's Pass naletel na neravnino na cestišču, ki ga je dvignila v zrak in z veliko hitrostjo je priletel v servisno vozilo ter poškodovan obležal na cesti. Kasneje sta jo skupila še dva kolesarja, ki ju je v ovinku zbil še nespretni motorist, ki se je zaustavljal na sredi cestišča. 

Kljub poškodbam in zlomom reber, medenice in manjšemu pnevmotoraksu (uhajanje zraka iz pljuč v prsno votlino, kar je izjemno boleče, op. p.) Irec najverjetneje ne bo potreboval operacije. Da jo je dobro odnesel, je potrdil tudi sam z objavo na twitterju. V njej se je zahvalil tudi za vso podporo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:49 13. Avgust 2015.

    Ni toliko problem njegovo neukrepanje,problem je da si je v policijski maniri dovolil zapreti prosti del ceste in je pravzaprav …

  • 07:43 11. Avgust 2015.

    Za neukrepanje smo vsi vozniki kao odgovorni in dolžni. Celo kaznivo je neukrepanje .

  • 06:47 11. Avgust 2015.

    In policaj, ki pride mimo samo gleda in ne ukrepa. Tipično.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.