Grozljiv padec in poškodba Salaha, ki so ga odnesli na nosilih

Foto: Profimedia
Liverpoolovi navijači so onemeli... njihov prvi zvezdnik je namreč izgubil ravnotežje, grozljivo pristal na glavo ter negibno obležal...
Oglej si celoten članek

Nogometaš Liverpoola Mohamed Salah je v 68. minuti tekme 37. kola angleške Premierlige proti Newcastleu doživel grdo poškodbo.

Liverpool je silovito napadal, saj jim takratnih 2:2 nikakor ni odgovarjalo v boju za naslov prvaka. V kazenski prostor Srak je bil tako poslan še en izmed številnih predložkov, na žogo pa se je podal tudi izjemni Egipčan, ki pa se je znašel "v sendviču" med domačim vratarjem Martinom Dubravko ter obrambnimi igralci Newcastla.

Salah je tako izgubil ravnotežje in nadzor nad svojim telesom ter nekontrolirano padel na tla, kjer je prejel močan udarec v zatilje. Zvezdnik Liverpoola je nato negibno obležal na tleh, medtem ko je zdravniška služba v trenutku pritekla na igrišče.

Na stadionu St. James' Parka je zavladala popolna tišina, dokler nesrečnega Salaha po kakšnih petih minutah zdravniške pomoči vendarle niso na nosilih odnesli z igrišča.

Kako dolgo bo zaradi poškodbe Salah odsoten z nogometnih igrišč zaenkrat še ni znano.

Liverpool je sicer tekmo na koncu vendarle dobil po zadetku Divocka Origija v 86. minuti. Reds so tako ob odigrani tekmi več ponovno prevzeli vodstvo pred Manchester Cityjem, ki v ponedeljek igra sila pomembno tekmo proti Leicester Cityju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.