Slovenki zakrivili grozljivo nesrečo na Hrvaškem

Foto: Print Screen reli nesreča
Slovenki sta poskrbeli veliko dramo na reliju na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o incidentu, ki se je zgodila v naselju Samobor na dirki Rally Show Santa Domenica. Nesrečo naj bi zakrivili slovenski državljanki, poroča Jutarnji list, ki sta ignorirali navodila in v nepravem trenutku prečkali progo. Ravno takrat se je mimo pripeljal avtomobil s startno številko 25, v katerem sta bila Darko Rafaj in Igor Kovačić.

Dekleti se nista zmenili za opozorilo, da med dirko v nobenem primeru ne smeta čez progo, zaradi nesrečnega spleta okoliščin pa bi lastno nepremišljenost skoraj plačali z življenjem.

Ena od deklet se je trku za las izognila, drugo je po bližnjem srečanju z avtomobilom odbilo nekaj metrov stran.

Na prizorišče je prihitela zdravniška služba in dekletu nudila prvo pomoč, preden so jo prepeljali v bolnišnico. Utrpela je hudo poškodbo noge, še piše Jutarnji list.

Po besedah direktorja dirke so gledalci vpili za dekletoma in ju opozarjali na nevarnost, vendar sta kljub temu nadaljevali svojo pot. Nesreča se je zgodila na enem nevarnejših odsekov, v bližini katerega je nekaj minut prej s proge zletel madžarski dvojec.

Dirka je bila zaradi nesreče prekinjena.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:02 27. November 2017.

    Se kure imajo vec pameti, zalost kaj hodi po svetu

  • 14:07 27. November 2017.

    Pač debilne krave.... in morda dobra šola.

  • 13:13 27. November 2017.

    Kot kokoši čez cesto ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.