Grozljiva letalska nesreča, več mrtvih

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tragedija se je zgodila štiri leta po strmoglavljenju letala ekipe Chapecoenseja.
Oglej si celoten članek

Štirje nogometaši in predsednik brazilske četrtoligaške ekipe Palmas Futbol e Regatas so izgubili življenje v letalski nesreči, ki se je zgodila pri vzletu letala na letališču v Luzimanguesu, je poročila brazilskim medijev povzela spletna stran eurosport.com.

Nogometaši (na spodnji fotografiji) so potovali na ponedeljkovo pokalno tekmo z Vilo Nova v 800 kilometrov oddaljeno Goianijo, ko se je na koncu pristajalne steze manjše letalo zrušilo v gozd. Preživelih ni bilo, umrl je tudi pilot.

Foto: Facebook Palmas Futbol e Regatas

Nova tragedija se je zgodila le štiri leta po strmoglavljenju letala ekipe Chapecoenseja, ki se je ob novi letalski nesreči že tudi oglasil.

Velika tragedija Znan uraden razlog za smrt 71 ljudi

"Z globoko žalostjo smo sprejeli novico o strmoglavljenju letala z igralci in predsednikom Palmasa. Žal vemo, kakšna bolečina je to. Izražamo sožalje družinam, prijateljem, soigralcem in navijačem umrlih," so v sporočilu za javnost zapisali pri Chapecoenseju, ki je leta 2016 v letalski nesreči izgubil skoraj celotno moštvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.