Grozljiva scena na tekmi prve lige: Brutalen trk vratarja z nasprotnikom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vratar ter nasprotni vezist sta jo na srečo odnesla brez hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Palmeirasa so v 18. kolu brazilskega prvenstva premagali Goias z 2:1, toda samo tekmo je popolnoma zasenčil zelo nevaren trk Goiasovega vratarja Tadeua ter Palmeirasovega vezista Ze Rafaela.

Do trka je prišlo v 53. minuti, ko sta oba igralca krenila na žogo po predložku v kazenski prostor, ob tem pa sta silovito trčila ter v trenutku negibno obležala na tleh.

Soigralci, katere je sama intenzivnost kontakta naravnost šokirala, so takoj panično začeli klicati na pomoč zdravniško ekipo, ki je pohitela na igrišče in nudila pomoč obema nogometašema.

Oba sta bila nato prepeljana v tamkajšnjo bolnišnico, kjer so bili na nevrokirurgiji opravljeni detaljni pregledi, kjer so ugotovili, da poškodbe niso smrtno nevarne, kmalu pa so celo objavili, da sta jo oba igralca odnesla brez hujših posledic. Vratar Tadeu je utrpel pretres možganov, medtem ko je Ze Rafael končal s presekanim ušesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.