Grozljivka! Centimetri od nepopisne tragedije

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Reli preizkušnja v Rusiji bi se kmalu končala tragično.
Oglej si celoten članek

Na prizorišču 'Picnic' relija v Rusiji je prišlo do hude nesreče, v kateri bi jo skoraj skupili gledalci ob stezi. Dirkač Oleg Lozinsky je napačno ocenil ovinek z veliko hitrostjo, po stiku s pobočejm pa je njegov dirkalnik začelo nenadzorovano prevračati.

Pri tem je samo za kakšen centimeter zgrešil skupino gledalcev, ki se je utaborila tik od dirkališču.

Foto: Print Screen

Lozinsky naj bi v nesreči utrpel pretres možganov, medtem ko so jo gledalci in njegov sovoznik odnesli brez posledic. Ob vsem tem je prav neverjetno, da so se gledalci kmalu zatem spet zbrali na nevarnem odseku.

"Organizatorje bo treba vprašati, zakaj na progi ni nobene varnostne kontrole," je po ogledu nesreče dejal poškodovani dirkač. "Tudi po nesreči so ljudje še naprej vztrajali na istem mestu. Organizatorjem smo pokazali posnetek, vendar sploh niso reagirali. Vesel sem, da se ni nihče poškodoval," je dodal Lozinsky.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.