Grozljivka na velikem srbskem derbiju: Bakla zadela redarja naravnost v obraz

Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda Foto: Profimedia Partizan : Crvena zvezda
Veliki srbski derbi ponovno ni mogel miniti brez incidentov. Prišlo je do velikega pretepa med Delijami in policijo, ves čas se je grozljivo žalilo Zvezdinega kapetana, za vrhunec pa je bakla zadela enega redarja naravnost v obraz.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Partizana in Crvene zvezde so v nedeljo odigrali že 161. veliki derbi, katerega pa so ponovno zaznamovali incidenti ter množičen pretep na stadionu pred samim začetkom tekme.

Skupina Delij, navijačev Crvene zvezde, je namreč krenila proti Grobarom, navijačem Partizana, ob tem pa je nemudoma reagirala policija, ki se je Delijam postavila na pot, tako da je med njimi izbruhnil hud pretep, medtem ko so Grobari ves čas obe strani obmetavali s pirotehniko. Po nekaj minutah pretepa je policija uspela vzpostaviti nadzor nad situacijo ter pripeljati spopad do konca.

 

"Marin, ustaš!"

 

Tu pa še zdaleč ni bilo konec navijaške sramote. Navijači Partizana so se namreč spravili nad Marka Marina, kapetana Zvezde in najboljšega igralca nasprotne ekipe. Najprej so ga tekom izvedbe enega izmed kotov skoraj zadeli z delom pirotehnike, ki je eksplodirala v njegovi neposredni bližini, nato pa so se naturaliziranega Nemca, rojenega v Bosanski Gradiški, lotili z žalitvami.

Foto: Profimedia Marko Marin

Skupina navijačev z vzhodne tribune, ki niti niso člani navijaške skupine Grobari, je v trenutkih, kadar se jim je Nemec približal, glasno skandirala: "Marin, ustaš!"

 

Grobari z bakljo v redarjev obraz

 

Nič kaj bolj civilizirano ni bilo niti pod južno tribuno, kjer se nahajajo Grobari, ki so v nekem trenutku zmetali na igrišče številne bakle, ena pa je naravnost v obraz zadela nesrečnega redarja, ki let bakle sploh ni opazil, po trku pa je ves v šoku obstal na mestu, ves črn v obraz.

Večni derbi je na koncu dobil Partizan z rezultatom 2:0. Mreže so sicer mirovale vse do 83. minute, ko je Seydouba Soumah s približno 20 metrov zabil spektakularen zadetek. Končnih 2:0 je postavil Zdravko Tošić v drugi minuti sodniškega podaljška.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:35 24. September 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.