Grozljivka! Navijač padel z najvišje tribune ter pristal na 13-letnici

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Padel je z višine skoraj 20 metrov.
Oglej si celoten članek

Do grozljivega incidenta je prišlo v Braziliji na tamkajšnji nogometni tekmi med Sao Paulom in Gremiem, ko je eden izmed navijačev v želji, da se povzpne na zaščitno ograjo, padel z višine skoraj 20 metrov.

Po poročanju brazilskih medijev naj bi šlo za navijača Sao Paula Laga de Mela Riosa, kateremu je na zaščitni ograji na najvišji tribuni stadiona spodrsnilo, tako da je padel med navijače pod seboj.

Njegov padec sta ublažila dva gledalca, izmed katerih je utrpelo hujše poškodbe trinajstletno dekle. Vse tri navijače so odpeljali v bolnišnico, od koder so javili, da naj bi bila Lago in 13-letno dekle v stabilnem stanju, prvi naj bi utrpel zgolj zlom stegnenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.