Grozljivka v družini Ronaldo! Oseba, ki mu največ pomeni, se bori za življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dolores Aveiro, mati Cristiana Ronalda, je v torek zjutraj doživela možgansko kap ter je bila prepeljana v bolnišnico. Stanje naj bi bilo resno...
Oglej si celoten članek

65-letna Dolores Aveiro, svetu znana kot mati enega najboljših nogometašev vseh časov, Cristiana Ronalda, je pristala v bolnišnici Dr. Nelia Mendonce v Funchalu, potem ko je v torek zjutraj doživela možgansko kap.

Po prvih informacijah naj bi bilo stanje zelo resno, vse skupaj naj bi tudi imelo težje posledice, a Ronaldova mati vseeno naj ne bi bila več v življenjski nevarnosti.

Foto: Profimedia Dolores Aveiro

Dolores je bila takoj operirana, kirurgi so ji nemudoma očistili arterije. Šlo naj bi namreč za ishemično kap, do katere pride zaradi prekinitve krvnega obtoka, ko nekatera tkiva ne dobijo dovolj kisika.

Operacija naj bi bila uspešna, tako da je Dolores izven življenjske nevarnosti. Zdravniki naj bi v naslednjih dvanajstih urah opravili nadaljnje raziskave, ki bodo odkrile razlog možganske kapi.

Foto: Profimedia Dolores Aveiro

Ronaldo je sicer ob vsaki priložnosti tekom svoje kariere poudarjal, da mu je mati najpomembnejša oseba v življenju. Ob strani mu je stala tekom vseh vzponov in padcev, obenem pa mu je bila najtrdnejša opora v času, ko se je moral soočiti z obtožbami posiltva. Dolores obenem sodeluje pri vseh pomembnejših sinovih odločitvah, dolga leta pa je tudi skrbela za Cristianove otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.