Grozljivo: bolid prelomljen na pol, Grosjeana zajeli plameni

Foto: Epa Romain Grosjean VN Bahrajna Foto: Epa Romain Grosjean VN Bahrajna Foto: Epa Romain Grosjean VN Bahrajna Foto: Epa Romain Grosjean VN Bahrajna
Že takoj na začetku dirke za VN Bahrajna je prišlo do silovite nesreče.
Oglej si celoten članek

Start dirke formule 1 v Bahrajnu je zaznamovala huda nesreča Francoza Romaina Grosejeana. Dirkač Haasa je že po nekaj zavojih po začetku dirke silovito trčil v kovinsko zaščitno ogrado, njegov bolid pa se je še vnel. Dirko so takoj prekinili z rdečo zastavo.

F1 Kaotična dirka v Bahrajnu, Hamilton do 95. zmage

Po trčenju se je Haasov dirkalnik zarinil pod ograjo in se prelomil na pol, takoj pa so ga tudi zajeli plameni. A so varnostniki hitro posredovali in se lotili gašenja, Grosejan pa se je sam rešil iz ognjenih zubljev, pomagali so mu le pri preskakovanju ograje, potem pa so ga oskrbeli v reševalnem vozilu ob stezi.

Po prvih podatkih Grosjean ni huje poškodovan.Iz ekipe Haas so sporočili, da je dobil le lažje opekline po rokah in gležnjih.

Njegova ekipa je zvečer sporočila, da so podrobnejši pregledi pokazali, da je v nesreči dobil le lažje opekline na obeh rokah, na srečo pa nima ničesar zlomljenega. Kljub temu bo danes ponoči še ostal v bolnišnici zaradi oskrbe opeklin, o nadaljnjem zdravstvenem stanju pa bodo iz ekipe še obveščali, je sporočil Haas.

Foto: Epa Romain Grosjean VN Bahrajna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:08 30. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • 23:10 29. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 21:04 29. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.