Grozljivo: pri 140 km/h padel na glavo!

Foto: Epa
Foto: Epa
Smuk na progi Streif v Kitzbühlu ni bil primeren za gledalce z občutljivim želodcem.
Oglej si celoten članek

Preizkušnja v avstrijskem smučarskem središču je že med prvimi vožnjami poskrbela za dve veliki nesreči. Američan Ryan Cochran-Siegle jo je sicer odnesel dobro, drugače pa je bilo z Ursom Kryenbühlom.

Video Kultna proga terjala davek: smukača odpeljal helikopter!

Švicar je na ciljnem skoku, kamor je prišel s hitrostjo 140 kilometrov na uro, izgubil ravnotežje in se prekucnil na glavo.

Priletel je na snežno podlago in nato povsem nemočen zdrsel v ciljno areno. Tam je nekaj trenutkov ležal negiben, dokler ga ni dosegla zdravniška ekipa.

Kryenbühla so dolgo oskrbovali, nato pa ga je, tako kot Cochran-Siegla, helikopter odpeljal v bolnišnico. Smuk je dobil še en Švicar - Beat Feuz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.