Grožnja Mourinhu: Odtrgal ti bom glavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Germán Burgos, pomočnik trenerja Atlético Madrida Diega Simeona, se je na tekmi mestnega derbija med Realom in Atléticom zapletel v besedni dvoboj s Joséjem Mourinhom. Španski El Mundo poroča, da je Argentinec trenerju galaktikov zabrusil: ''Jaz nisem Tito. Odtrgal ti bom glavo.''
Oglej si celoten članek

Germán Burgos, znan tudi pod vzdevkom El Mono, ki v prevodu pomeni opica, je na tekmi med Atléticom in Realom izgubil živce. José Mourinho se je med obračunom mestnega derbija na Santiagu Bernabéu pritoževal, da sta v tehničnem območju Atlética dva človeka. Pomočnik Diega Simeona se je zato odločil verbalno obračunati s Portugalcem. ''Jaz nisem Tito. Odtrgal ti bom glavo,'' je zabrusil Burgos, ki je po vsej verjetnosti ciljal na incident, ko je Mou s prstom napadel oko trenerja Barcelone.

Mourinho: Burgos? Kdo je to?

Foto: EPA jose mourinho Portugalskega stratega so na tiskovni konferenci pred obračunom Real Madrida in Ajaxa povprašali o incidentu, na kar je Mourinho odgovoril: ''Burgos? Kdo je to? Kljub našemu rivalstvu nimam težav z Atléticom. Pred začetkom sem v tunelu preživel nekaj trenutkov s Simeonom,'' je povedal Portugalec. Mourinho je tri minute pred tekmo navijače belega baleta pozval, naj ne žalijo gostujočega trenerja. Novinarji so o incidentu povprašali tudi Burgosa, ta pa se je samo hudomušno nasmehnil.

Veliki derbi 14. kola španske nogometne lige je pripadel Real Madridu, ki je mestnega tekmeca premagal z 2:0. Prvi gol je s prostega strela dosegel Cristiano Ronaldo, drugega pa je iz protinapada zabil Mesut Özil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.