Grozovit padec Lizzieje Armitstead na ženskem Touru

Lizzie Armitstead, dobitnica srebrne olimpijske medalje v cestni preizkušnji iz leta 2012, je morala po grozovitem padcu po zmagi na prvi etapi ženskega Toura, zapustiti dirko.
Oglej si celoten članek

Dobitnica srebrne olimpijske medalje iz Londona Lizzie Armitstead je morala po grozovitem padcu zapustiti ženski Tour. Armitsteadova je, potem ko je kot zmagovalka prišla v cilj prve etape dirke po Angliji, zadela ob snemalca in grdo padla.

Poškodovani je medicinska pomoč pomagala še v ciljnem prostoru, zaradi nevarnosti poškodb hrbtenica jo s proge niso odnesli več kot štirideset minut. K sreči se Armitsteadova ni huje poškodovala, a je zaradi pretresa možganov končala Tour.

Nekaj ur po padcu se je kolesarka oglasila navijačem prek njenega Twitter računa in jih pomirila, da hujših poškodb nima in se zahvalila za vso podporo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.