Grozovit start na koleno Haidare

V ponedeljkovi izdaji angleških medijev je v središču pozornosti nogometaš Wigana Callum McManaman, ki je na tekmi proti Newcastlu z grozovitim startom poškodoval branilca Massadia Haidaro. Med najbolj glasnimi je bil tudi Dwight Yorke, ki je prepričan, da takšne poteze lahko v trenutku končajo profesionalno kariero.
Oglej si celoten članek

Tekma med Newcastlom in Wiganom se je končala z zmago slednjega (2:1), v središču pozornosti pa je bil grob prekršek Calluma McManamana, ki je poskrbel, da je Massadio Haidara igrišče zapustil na nosilih. Nogometaš Wigana je s stegnjeno nogo branilca zadel v koleno in ga resno poškodoval, kar je močno razjezilo trenerja Newcastla Alana Pardewa. ''Ne bo dobro, saj je bil prekršek tako hud. Takšna je resnica. To je bil grozen prekršek,'' se je jezil Pardew, ki še čaka na podrobne informacije o zdravstvenem stanju svojega varovanca.

Nogometaša Wigana je ostro napadel nekdanji igralec Manchestra Uniteda Dwight Yorke, ki je prepričan, da lahko takšna poteza nogometaša stane kariere. ''Massadio Haidara je utrpel poškodbo kolena in stegna. Takoj je zapustil stadion in odšel na nadaljnje preiskave,'' so sporočili iz kluba.

Trener Wigana Roberto Martinez je stopil v bran McManamanu in zatrdil, da 21-letnik ni zloben nogometaš. ''Upoštevajte, da je prvič začel tekmo v premier ligi. Posnetka nisem videl, vendar ne gre za zlobno potezo. On ni takšen. To je navdušenje, ki ga prinese debi,'' je dejal Martinez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.