Grozovite posledice tehnične okvare

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kolesarsko dirko Red Hook Criterium je zaznamoval množičen padec, ki ga je na startni ravnini zakrivil pokvarjeni spremljevalni motocikel.
Oglej si celoten članek

V newyorkšem Brooklynu je bila na sporedu kolesarka dirka, na kateri se je že uvodoma poškodovalo več kolesarjev.

Voznik spremljevalnega motorja je imel na startu petkilometrske preizkušnje težave s sklopko in obstal na svojem mestu. Številni kolesarji so se mu uspeli izogniti, nato pa je prišlo do trčenja, v katerega je bilo udeleženih več deset kolesarjev.

Po poročanju CBS-ja je bilo v nesreči poškodovanih sedem kolesarjev, eden od njih naj bi imel zlomljeno roko. ''Zamuda je trajala kar eno uro, saj so potrebovali pet rešilcev, ki so po nesreči vsi morali v bolnišnico,'' je povedal eden od očividcev.

Red Hook Ciriterium je neuradna dirka koles brez prestav, ki tradicionalno poteka v New Yorku. Dirka, ki ima sloves kaotičnega in nevarnega tekmovanja, ne poteka pod okriljem ameriške krovne organizacije USA Cycling.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.