Guardiola bo Luiza prepustil Barçi

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da se Barcelona zanima za prestop Davida Luiza.
Oglej si celoten članek

Barcelona se želi okrepiti z Davidom Luizom, poroča El Mundo Deportivo. Nogometaš Chelseaja naj bi bil eden izmed dveh kandidatov, ki mikata katalonskega velikana. Barça naj bi se zanimala še za branilca Liverpoola Daniela Aggerja. Oba branilca ustrezata Barçinemu stilu igre.
Foto: EPA david luiz Luiz je po pisanju španskih medijev prva izbira Gerarda Martina, ki naj bi pogajanja s Chelseajem začel že ta teden. Po predvidevanjih bi morala Barça za Luiza odšteti okrog 30 milijonov evrov, v lovu na Brazilca pa so se Katalonci znebili nevarnega tekmeca. Sedaj jih čaka težko delo, saj na trenerskem stolčku Londončanov sedi José Mourinho, ki Barçi prav gotovo ne bo delal uslug.

Pep zanikal pogajanja z Luizom

Trener Bayern Münchna Pep Guardiola je zavrnil govorice, da se zanima za prestop Davida Luiza. ''Ne bo prišel v München. Imamo štiri ali pet osrednjih branilcev. V špekulacijah ni nobene resnice,'' je zatrdil Guardiola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.