Guardiola do prve lovorike na Otoku

Foto: Epa
Foto: Epa
Manchester City je zmagovalec letošnje izvedbe angleškega ligaškega pokala.
Oglej si celoten članek

V finalu manj prestižnega od dveh angleških nogometnih pokalov je Manchester City na Wembleyu prepričljivo premagal Arsenal (3:0). To je prva lovorika za Man City, odkar je trenerski stolček leta 2016 sedel Josep Guardiola.

Sinjemodri so povedli v 18. minuti, ko je po dolgi podaji vratarja Claudia Brava do žoge prišel Sergio Agüero in našel pot do mreže. Prednost je v 58. minuti podvojil Vincent Kompany, ki se je dobro znašel po kotu, končni izid je sredi drugega polčasa postavil David Silva.

To je peta tovrstna lovorika za Manchester City v njegovi klubski zgodovini.

Angleški ligaški pokal, finale:

Manchester City - Arsenal 3:0 (1:0)
Agüero 18., Kompany 58., Silva 65.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.