Guardiola hladnokrvno ignoriral Ronalda

Na svečani razglasitvi najboljšega nogometaša sveta sta imela bližnje srečanje zvezdnik Reala Madrida Cristiano Ronaldo in nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola. Slednji je ignoriral Portugalca, ki je Špancu želel seči v roko.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo in Pep Guardiola se, odkar je Španec zapustil klop Kataloncev, na terenu ne srečujeta več. Kot se je izkazalo na podelitvi zlate žoge pa tudi v zasebnem življenju, Guardiola Portugalca ne želi niti videti.

Dokaz je posnetek na YouTubu s podelitve nagrade najboljšemu nogometašu leta 2012, to je četrtič postal Barcelonin zvezdnik Lionel Messi, ko je Guardiola odklonil rokovanje z Ronaldom. Poteza je presenetila številne, čeprav nekateri trdijo, da se je Ronaldo nehote dotaknil Guardiole, ki se je le hladnokrvno obrnil. Po ogledu zgornjega videa, lahko o tem presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.