Guardiola nespretno užalil svoj klub

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski nogometni strateg Pep Guardiola bo prvič v trenerski karieri sezono končal brez osvojene lovorike.
Oglej si celoten članek

Prva sezona v angleški Premier League se za Pepa Guardiolo ni iztekla po pričakovanjih, saj z Manchester Cityjem ni osvojili nobene lovorike, prav tako pa nima zagotovljenega četrtega mesta na lestvici, ki prinaša kvalifikacije za Ligo prvakov
Meščani bodo španskemu strategu, ki si je v Barceloni in Münchnu pridobil status enega najboljših trenerjev na svetu, omogočili popravni izpit, česar se v "velikih klubih", kakršna sta bila omenjena predhodnika, ne bi mogel nadejati.

"Če bi se v takšni situaciji znašel v velikem klubu, bi me odpustili. Letel bi. Zagotovo," je nespretno izjavil Guardiola in nenamerno užalil podpornike angleškega prvoligaša.

"Pri Barceloni ali Bayernu moraš zmagati z veliko razliko. Če ne, ne dobiš druge priložnosti. Tukaj sem dobil drugo priložnost in poskušal jo bom izkoristiti," je pojasnil 46-letnik, znan kot serijski osvajalec največjih lovorik. Opazka o velikih klubih je močno odmevala na družabnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.