Guardiola pripeljal prvo okrepitev

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski strateg Pep Guardiola, ki bo v prihodnji sezoni vodil Manchester City, je na Otok pripeljal svojo prvo okrepitev.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo otoški mediji, se je Manchester City z Borussio iz Dortmunda dogovoril o prihodu 25-letnega nemškega reprezentančnega vezista Ilkayja Gündogana za odškodnino v višini 25,8 milijona evrov.

Gündogan je sicer zaradi poškodbe kolena odpovedal nastop za nemško reprezentanco na evropskem prvenstvu v Franciji.

"Po petih uspešnih letih se je končal moj čas v Dortmundu. Razlog za moj odhod je posledica velike priložnosti, da se pridružim Pepu Guardioli v Manchester Cityju. Guardiola me je prosil, da naj se mu pridružim v Manchestru, prepričal me je s svojo filozofijo. Prepričan sem, da gre za veliko prelomnico v moji karieri, pod njegovim vodstvom želim izboljšati svojo igro in dozoreti kot nogometni igralec," je zapisal Gündogan, ki bo s Cityjem podpisal štiriletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.