Guardiola priznal, da pogreša nogomet

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola je le nekaj tednov po svojem uradnem umiku iz vrst katalonskega kluba priznal, da močno pogreša nogomet. Španec je sarkastično dodal, da se je naveličal igrati golf.
Oglej si celoten članek

Po le nekaj tednih odsotnosti iz nogometnih zelenic je Pep Guardiola priznal, da pogreša nogomet in vso evforijo povezano z brcanjem okroglega usnja. Najuspešnejši katalonski trener se je po koncu letošnje sezone po štirih letih poslovil od kluba, kot glavni razlog za odhod pa je navedel izmučenost.

''Ali pogreašam nogomet? V bistvu ga res pogrešam. Naveličal sem se igrati golf z mojim očetom'' je na obisku v Kualu Lumpurju novinarjem povedal Guardiola. Enainštiridesetletnik je Barcelono v štirih letih popeljal do štirinajstih lovorik, na mestu glavnega trenerja pa ga je zamenjal njegov pomočnik Tito Vilanova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.