Guardiola se je oddolžil s ''selfiejem''

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi mož Bayerna iz Münchna je bil v bavarski prestolnici udeležen v lažjo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter pep guardiola nesreča Nemški mediji poročajo, da je Pep Guardiola na poti na trening svoje ekipe doživel nesrečo, v kateri se na srečo ni nihče poškodoval. Španski strateg naj bi zaradi nepazljivosti s svojim Audijem RS6 trčil v avtomobil znamke Volkswagen Polo.

Po poročanju angleškega spletnega portala Mirror je Guardiola nemudoma izstopil iz avtomobila in preveril nastalo škodo, nato pa si je izmenjal več besed z moškim voznikom, medtem ko so mimoidoiči priložnost izkoristili za fotografiranje.

Voznik avtomobila je hitro ugotovil, da se je pravkar zapletel v nesrečo s trenerjem vodilne ekipe nemškega prvenstva in s Špancem posnel priljubljeni ''selfie''.

Guardiolo nekateri mediji v zadnjem času povezujejo z Manchester Cityjem, nekdanji trener Barcelone, ki je z Bayernom osvojil že štiri lovorike, pa je zatrdil, da ni prejel nobene ponudbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.