Guardiola: To je laž in on to dobro ve!

Foto: Epa pep guardiola yaya toure
Sloviti španski strateg je nekdanjega varovanca označil za lažnivca.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola se je odzval na obtožbe dologoletnega člana angleškega prvaka Yaye Toureja, ki se je po osmih letih (2010-2018) moral posloviti od sinjemodrega dres.

Reprezentant Slonokoščene obale je v lanski sezoni odigral le 17 tekem v vseh tekmovanjih, k čemur naj bi ključno pripomogel prav slab odnos z Guardiolo.

Touré je po koncu rekordne kampanje, v kateri so meščani z okroglimi 100 točkami osvojili peto ligaško krono, zapustil klub, medtem ko je španski strateg svojo pogodbo podaljšal do leta 2021.

"Krut je bil do mene. Ali resnično verjamete, da bi lahko v Barceloni kaj takšnega počel z Andresom Iniesto? Spraševal sem se, če je to zaradi barve moje kože. To so se spraševali tudi drugi nogometaši Barcelone. Guardiola ima problem z afriškimi igralci," je bil neposreden Touré.

Guardiola je obtožbe vehementno zavrnil. "To je laž in on to dobro ve. Pri Manchester Cityju sva skupaj preživela dve leti in zdaj pride ven s takšinimi izjavami. Meni tega nikoli ni rekel v obraz," je dejal eden najbolje plačanih nogometnih trenerjev na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.