Guardiola z idejami navdušil varovance

Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters pep guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola Foto: Reuters Bayern München (trening) Pep Guardiola
Pep Guardiola je uspešno prestal prvi trening Bayerna iz Münchna, ki ga je na Allianz Areni opravil pred deset tisoč navijači.
Oglej si celoten članek

Pep Guardiola, novi trener Bayerna iz Münchna, je na Allianz Areni opravil prvi trening pred deset tisoč navijači. Po poročanju angleškega Daily Mail so zelenico na stadionu pokosili in zalili, tako da je bila primerna za hiter in napadalen nogomet, kakršnega goji španski strateg.

Krilni nogometaš Bayerna Franck Ribéry je za francoske medije povedal, da je prvi trening potekal v pozitivnem vzdušju. ''Guardiola je supermotiviran. Temu želi posvetiti 1000 odstokov,'' je povedal Francoz in dodal: ''Zelo dobro govori nemško. Pred treningom nas je nagovoril na pozitiven način.''

Guardiola ni mogel računati na številne nogometaše, ki se mudijo na reprezentančnih akcijah, a kljub temu izpeljal 85-minutni trening in začel pohod na ubranitev treh lovorik, s katerimi se je poslovil Jupp Heynckes. Španski strateg je največ pozornosti namenil hitremu gibanju žoge, ki je njegov zaščitni znak še iz časov vodenja Barcelone.

Ribéry je razkril, da ga je po koncu treninga Guardiola povabil na zasebni pogovor. ''Vprašal me, kateri položaj najraje igram. Odgovoril sem mu, da rad igram na katerikoli napadalni poziciji. Veliko idej ima,'' je zaključil Francoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.