Guardiola že podpisal za City

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju El Mundo Deportiva naj bi Pep Guardiola že sklenil sodelovanje z Manchester Cityjem.
Oglej si celoten članek

Pep Guardiola ne bo podaljšal pogodbe, ki mu z Bayernom poteče konec sezone. V naslednji bo po pisanju El Mundo Deportiva, ki se zanaša na svoje vire, vodil Manchester City. Dogovor med Guardiolo in športnim direktorjem premierligaša Txikijem Begiristainom, oba sta nekoč igrala za Barcelono, naj bi bil že sklenjen.

"To je naraven življenjski ciklus. Igralci prihajajo in odhajajo, enako se dogaja s trenerji. Sem popolnoma miren. Če bi Guardiola odšel, bi pač prišel nov odličen trener. Morali bomo še malce počakati, videli bomo, kaj se bo zgodilo. Ni težav," je za Gazzetto dello Sport sicer dejal direktor bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge. Pri Bayernu naj bi šele po zadnji tekmi v tem koledarskem letu začeli pogovore z Guardiolo.

V primeru, da bi Manuel Pellegrini tako ostal bres službe v Manchestru, naj bi bil prvi kandidat za klop Bayerna Carlo Ancelotti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.