Gueye iz Ville v Everton

Foto: EPA
Foto: EPA
Senegalski nogometni igralec Idrissa Gana bo po besedah trenerja Astona Ville Roberta di Mattea kmalu novi član Evertona.
Oglej si celoten članek

Everton naj bi za storitve Idrisse Gueyeja odštel 8,4 milijona evrov, a mora nogometaš še opraviti zdravniški pregled pri klubu iz Liverpoola.

Igralec sicer ima še vedno veljavno klavzulo z dosedanjim klubom, a je Everton edina ekipa do zdaj, ki je dala uradno ponudbo.

Gana se je Aston Villi iz Lilla pridružil pred začetkom lanske sezone in je na 38 tekmah dosegel en gol, klub pa je potem izpadel iz Premier lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.