Gutiérrez ostaja pri Sauberju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa Sauberja je dokončno dorekla dirkaško zasedbo za novo sezono. Ob Adrianu Sutilu bo Švicarje še naprej zastopal Esteban Gutiérrez.
Oglej si celoten članek

Mehiški voznik formule ena Esteban Gutiérrez bo ostal v ekipi Sauber tudi v letu 2014, so sporočili iz Sauberja, kjer bo vozil tudi Nemec Adrian Sutil.

Mehika solidno zastopana

Gutiérrez je bil najboljši novinec v svetovnem prvenstvu letos in je končal na 16. mestu med 22 dirkači, najvišje pa je bil na sedmem na veliki nagradi Japonske.

Gutiérrez bo drugi Mehičan v SP prihodnje leto poleg nekdanjega voznika Sauberja Sergia Péreza, ki bo nastopal za Force India.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.