Gutova trčila v fotografe, mlada Hrvatica v bolnišnici

Foto: Stanko Gruden/STA lara gut
Ženski olimpijski veleslalom je zaznamovalo več padcev.
Oglej si celoten članek

V prvi vožnji olimpjskega veleslaloma, ki ga je dobila Američanka Mikaela Shiffrin, je odstopila nekdanja zmagovalka skupnega seštevka za svetovni pokal Lara Gut. Švicarka je po padcu trčila v skupino fotografov ob stezi, vendar na srečo ni utrpela hujših poškodb.

Veleslalom (Ž) Mazejeva dobila naslednico, neroden padec Drevove

Precej slabše jo je odnesla 20-letna hrvaška smučarka Leona Popović. Po padcu v prvi vožnji so jo prepeljali v bolnišnico, saj naj bi utrpela poškodbo križne kolenske vezi. Čaka jo večmesečno okrevanje.

V drugi vožnji je padla tudi slovenska smučarka Ana Drev, ki ni želela korigirati svoje linije, nato pa trmo plačala z odstopom.

Brezkompromisno Drevova pojasnila, kaj se je zgodilo

Mojstrsko Kosi s tem manevrom rešil celo kožo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.